Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Szétszedtem ezt a zárszerkezet...

Szétszedtem ezt a zárszerkezetet. (kép) Hogy rakjam össze? 18/L

Figyelt kérdés

[link]

Egyedül lakom,nincs férfi a háznál ezért kérem a segítségeteket. Nem lehetett normálisan becsukni az ajtót. Gondoltam szétszedem majd összerakom a zárat.. Aaa szétszedésig eljutottam >< hogyan tovább?:D

2016. júl. 9. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:

Mivel az egyik rugó el van törve, inkább cseréld ki.

A hivatalos neve: kulcsos lővér zár.

2016. júl. 9. 15:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Sajnos, későn kaptál észbe.

Nem vetted figyelembe, hogy csak olyan akármit szabad szétszedni, aminek fordított sorrendben összerakására képes az ember.

Elképzeli sem tudom, a legnagyobb jóindulat mellett sem, hogyan lehet leírni érthetően, mit, hova tegyél.

Talán van ismerősöd, aki gyakorlatban segíteni tud.

Leírni, hogy "ezt" "ide", nem biztos, hogy eredményre vezet.

2016. júl. 9. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Az elsőnek igaza van. Itt egy "csókért" kapható

[link]

2016. júl. 9. 15:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Hol laksz? összerakom én neked.
2016. júl. 9. 15:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Szétszedtem. Ott kezdődött a probléma, hogy az a kis rugó rossz helyen volt (mint Kiderült az el van törve). Na mindegy, akkor holnap veszek. Köszönöm a válaszokat! :)

Egyébként, ha nem próbálom meg sose fogom megtanulni helyesen összerakni.

2016. júl. 9. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:
A következő alkalommal állíts be egy filmfelvevőt, amikor bármit szétszerelsz. A filmet visszanézve elvileg megoldható az összerakás fordított sorrendben...
2016. júl. 9. 22:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Ah. Az úgy túl egyszerű lenne. :D
2016. júl. 10. 08:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem egy bonyolult szerkezet. Az a rugó a kilincset húzza vissza vagyis a kilincs tengelyét befogadó aluminium rész köré kell feltenni úgy hogyha lenyomod a kilincset az visszanyomja. Én nem vagyok benne biztos, hogy az a rugó törött. Akkor a letörött darabot a zárban megtaláltad volna.

Amúgy az sem biztos, hogy a zár beljese az oka ha az ajtó nem csukódik rendesen.

Vagány, hogy így nekiugrottál szétszedni de szerintem felesleges volt.

2016. júl. 11. 22:43
 9/9 A kérdező kommentje:

Tuti a zár volt. Ma kicseréltem, vettem új zárat.

Mielőtt neki ugrottam volna szétszedni megnéztem, hogy az ajtó nem-e szorul valami oknál fogva.

Nagyon büszke vagyok magamra. Mindent megoldok ^_^ (kis segítséggel :P Köszönöm a kommenteket :) )

2016. júl. 12. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!