Vettem egy kukucskálót, és láttam, hogy koszos, ezért szétszedtem. Hogy kell összerakni?
Figyelt kérdés
mikor szétszedtem, kiestek a lencsék és most nem tudom milyen sorrendbe kell visszatenni őket, hogy jól lássak, van két ugyanolyan egyik oldalán domború, másik oldalán homorú lencse, egy vékonyabb, ugyanígy homorú-domború lencse, és az elejére a nagy. milyen sorrendben, hogy kell összerakni?2010. jan. 14. 18:40
1/1 anonim válasza:
lehet triviális, de pont fordítva ahogy szétszedted.Legalább tudtál valamit belőle .jegyezd majd meg a késöbbiekben hogy mi hogy volt. sajnálom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!