Sithl MS 260,170 fűrészről vélemény? CSerélni mire lehetne?
Van egy ilyen fűrészem, megvagyok vele elégedve, de valami keményebb jobb lenne. Van egy ms 170-esem is, őt kertbe használtam, építéshez, fa épületek bontása, s kb 3 köbméter galyfa darabolásához.
A MS 260-t 30 köbméter fához használtam.
Mindkettővel megvagyok elégedve, de valami nagyobatt szeretnék, esetleg ha elcserélném egy hasonlóan keveset használtra, akkor milynre tudnám elcserélni?
170 es eredeti lappal amit vettem hozzá, festék sem kopott le róla, lánc 60%-os kb
260 eredeti lap, 2. lánc 40%-os
Most hívtak dolgozni, a nyáron 5x13 köbméter fát kellene kb különböző házaknál feldarabolni, 20-40 centi átmérő.
Tudom h elég hozzá, de én amellett hogy szeretek fűrészelni élvezem is, s szeretem a teljesítményt.
Teljesítménnyel nem lesz baj, a nagy döntőfűrészek elég vaddisznóerővel bírnak. :-) Viszont akinek van ilyen gépe, az nem hinném, hogy el szeretné cserélni egy kisebbre. Eladással pedig az a baj, hogy szeretik alulértékelni a használt gépet, bármennyire is meg volt kímélve. Én egyiket sem adnám el, mert nem kapnék értük annyit amennyit érnek.
Darabolásnál egyébként a gép súlya akár zavaró körülmény is lehet. Az én derekamnak már nem kéne daraboláshoz a nagy és nehéz fűrész, idehaza egy régi 230-as géppel nyomom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!