Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Sithl MS 260,170 fűrészről...

Sithl MS 260,170 fűrészről vélemény? CSerélni mire lehetne?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen fűrészem, megvagyok vele elégedve, de valami keményebb jobb lenne. Van egy ms 170-esem is, őt kertbe használtam, építéshez, fa épületek bontása, s kb 3 köbméter galyfa darabolásához.

A MS 260-t 30 köbméter fához használtam.

Mindkettővel megvagyok elégedve, de valami nagyobatt szeretnék, esetleg ha elcserélném egy hasonlóan keveset használtra, akkor milynre tudnám elcserélni?

2016. jún. 10. 12:10
 1/4 A kérdező kommentje:

170 es eredeti lappal amit vettem hozzá, festék sem kopott le róla, lánc 60%-os kb

260 eredeti lap, 2. lánc 40%-os

2016. jún. 10. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Üdv! Milyen munkára szeretnéd a 260-asnál nagyobb gépet? Nekem van egy brigádom, akik erdőbirtokosságoknál, mezőgazdasági területeken, illetve önkormányzatok területein vállalnak tisztítást, illetve kisebb kitermeléseket, MS261 gépeket használnak. Mindössze egy darab 391-es gép van, amit döntéshez használnak, de ritkán veszik elő, mert a 261-essel elég nagy méretig lehet dönteni is.
2016. jún. 10. 13:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Most hívtak dolgozni, a nyáron 5x13 köbméter fát kellene kb különböző házaknál feldarabolni, 20-40 centi átmérő.

Tudom h elég hozzá, de én amellett hogy szeretek fűrészelni élvezem is, s szeretem a teljesítményt.

2016. jún. 10. 16:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljesítménnyel nem lesz baj, a nagy döntőfűrészek elég vaddisznóerővel bírnak. :-) Viszont akinek van ilyen gépe, az nem hinném, hogy el szeretné cserélni egy kisebbre. Eladással pedig az a baj, hogy szeretik alulértékelni a használt gépet, bármennyire is meg volt kímélve. Én egyiket sem adnám el, mert nem kapnék értük annyit amennyit érnek.

Darabolásnál egyébként a gép súlya akár zavaró körülmény is lehet. Az én derekamnak már nem kéne daraboláshoz a nagy és nehéz fűrész, idehaza egy régi 230-as géppel nyomom.

2016. jún. 10. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!