Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Házilag ki lehet-e cserélni...

Házilag ki lehet-e cserélni egy G9-es mennyezeti lámpa foglalatát e14-esre?

Figyelt kérdés
Vagyis átalakítást szeretnék a mennyezeti lámpán végrehajtani. De úgy, hogy az eredmény kulturált kinézetű legyen. A lámpa armatúrájába kényelmesen beférne egyébként akár egy e14-es energiatakarékos izzó is.
2016. jan. 16. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen a G9-es mennyezeti lámpa, de egy kis kézúgyességgel simán meg lehet csinálni.
2016. jan. 16. 18:29
 2/7 A kérdező kommentje:

Lehet kapni nagyjából azonos méretű e14-es csere foglalatot?

Valami ehhez hasonló lámpáról van szó:

[link]

2016. jan. 16. 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:

olyan kics E14- es foglalat nincs.

praktikeres lámpát vettem én is (ócsó)

a G9 izzók hajlamosak a kiégésre (az ócsók)

én vettem 4W ledeset drága 4x de remélem hosszú időre meg van oldva a problémám..

gondolom te is ezért szeretnél foglalatot cserélni..

2016. jan. 16. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:
kilehet! deminek?
2016. jan. 16. 19:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Pontosan a gyorsan kiégő G9-es izzókkal van a gondom. Hiába adnak az izzókra 1 év garit. Havonta kell rohangálnom a boltba cseréltetni, mert több helységben is ilyen lámpáink vannak.
2016. jan. 16. 19:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Hogyan lehet kicserélni egyébként?

Ja, én nem az olcsóbbikat veszem, mert annak az energiatakarékosnak a darabja, amit én szoktam választani 1100Ft. És 9w-osnál nincs nagyobb ebből. A fele annyiba kerülő e14-es izzóból viszont van 13w-os is.

2016. jan. 16. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

vegyél led es égőket,ha kevesled a fényerejüket tegyél több fényforrást a helyiségbe

2016. jan. 16. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!