Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Nyitott folyosó egy részét...

Nyitott folyosó egy részét zártá szeretnék tenni, szakemberre nem telik a párom amatőr mit tanácsoltok, hogyan oldhatnák meg a legpraktikusabban, jó ötlet a vizálló gipszkarton?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 07:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kis válaszfal téglával felfalaztok. De jobb lenne ablakokat szerezni, akár bontottat, és beépíteni.

Menj el a könyvtárba, és kérj olyan könyvet ami "felújítás házilag" ilyesmivel foglalkozik, van ilyen, részletes, képekkel.

Még jobb lenne, ha a baráti körben kicsit szétnéznétek és elhívnátok valakit, aki csinált már ilyet. Azért egy fal nem vicc, nem ám 3 év múlva ráomlik a nagymamára!

Aztán főzöl egy jó ebédet, akár bablevest palacsintával, vagy paprikás krumplit, vesztek pár üveg sört, és jó buli lesz. Ti is elmentek neki legközelebbb segíteni-

Ha csak merőlegesen akarod leválasztani a tornácot, akkor legjobb, ha vesztek oda egy széles harmonikaajtót, és azt könnyen felszerelitek ti ketten a leírás alapján. de télre az nem elég.

Küldjek könyvet?

Ház körüli munkák c. Műszaki kÖNYVKIADÓ, bP. 1983. aKKO RMÉG MINDENKI MEGCSINÁLTA MAGÁNAK...

[link]

2010. máj. 8. 08:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Egy kicsi alapot szerintem az Ytong alá is kellene tenni. Nehogy kidőljön!

A vakolás nem nagy ügy!

2010. máj. 8. 08:44
 13/15 A kérdező kommentje:
köszy,még mindig tanácstalan vagyok,már ajánlottak hajóadlót is
2010. máj. 9. 17:15
 14/15 P.Vik ***** válasza:

Küldj képet légyszives....meg egy email címet és megrajzolom, kiosztom kiszorzom....de szerintem Ytong még mindig, mert az a legkönnyebben kezelhető...a kisméretű tégla akár szépen is mutatna.....minden esetre ha egy régi parasztház tornácárol van szó akkor nem szép dolog ezt teljessen fénymentessen lezárni...ki lehete alakítani gyönyörű szépen....igaz mindez csak pénz kérdése.....a hajópadlót meg felejtsd el szerintem....max a burkolata a tornácnak ha már zárt...de ablakra....hááát...

egy építészmérnök hallgató

2010. máj. 11. 15:34
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi a segitséged.irj légyszi az e-mailcimemre privátot.a hajópadló tényleg suta ötlet,most a polycarbonát van soron
2010. máj. 12. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!