Gipszkarton szekrénye van valakinek? Arra gondoltunk, hogy inkább építünk egy szekrénysort, mint vegyünk egy újat, mert így olyan lehet, amilyet szeretnénk és olcsóbb is. Mit Hogy kell olyat építeni? Egyáltalán jó ötlet ez?
Menjetek el egy nagy barkácsáruházba (ha van BAuhaus elérhető közelségben, akkor azt ajánlom, olcsóbb!) és vágassátok le méretre a kívánt mdf lapokból a szekrény elemeit. A Bauhaus-ot azért ajánlom, mert még az ajtópántok helyét is ingyen fúrják be a lapokba (máshol néhány száz forint/db, ami egy szekrénysornál már komoly összeg).
Mi pl. úgy csináltuk, hogy az Ikeában kiválasztottuk az ajtót (az legyen gyári, profi) és felírtuk egy lapra a hozzátartozó szekrény pontos méreteit. A szekrényt levágattuk a BAuhausban, itthon összecsavaroztuk, az ajtókat pedig megvettük az Ikeában. Senki sem tudja, hogy milyen olcsó volt a csili-vili szekrénysorunk :=)
Latom a kerdezonek gyors a felfogasa...javaslatom:
Inkabb erositve a magyar kereskedelmet menj szepen es vegyel egyet, vagy hivj fel egy kedves asztalos bacsit! :D
Kedvesem! Vagy nagyon figyelmetlen, vagy nagyon tudatlan vagy. Olvasd csak újra, hogy mit írtam:
A válasz megírásának időpontja: 05-30 12:02:
"...vágassátok le méretre a kívánt mdf lapokból a szekrény elemeit"
A válasz megírásának időpontja: 06-01 06:31:
"...elmentünk a Bauhausba és levágattuk bútorlapból..."
mdf=bútorlap. Sehol, egyetlen szóval nem írtam vagy utaltam rá, hogy gipszkartonból készítettük volna! De tényleg, most már én is azt mondom, inkább vegyétek meg készen vagy fogadjatok fel egy asztalost, aki elkészíti nektek a kívánt méretben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!