Melyik lenne az ideális?
Én azt szeretném kérdezni, hogy apróbb karosszéria munkákhoz ( tehát vékony lemez hegesztéséhez ) mennyire alkalmas egy sima inverteres hegesztő? Tudom, hogy CO a legjobb, de az nagyon drága és annyit nem használnám. Inverteressel egyáltalán nem lehet vagy csak nem lesz annyira szép? Van esetleg valaki aki próbálta már?
Esetleg lánghegesztés? Praktikerben lehet kapni ilyen mini autogén hegesztő készletet. Szerintetek az mennyire használható?
Melyik az Ideális???
Hát egyik megoldás sem jó kasztnizni.
A pálcás hegesztő nagyon erős ide,és simán kilyukasztod/kiégeted vele a vékony lemezt. A mini láng meg fajlagosan baromi drága(oxigén kb 20-25 percre elég, és dobhatod a palackot) és elég erős dilatációt okoz a lemezeken,amit aztán egyengetni kell. Néha ez jó lehet..de mondom..qrva drága.
Én azt ajánlom hogy gyűjts még egy kis pénzt és vegyél egy trafós CO gépet ..nem porbeleset..és hozzá beszerezni egy kis CO palackot.70-80 körül kihozható a dolog.
köszi a gyors válaszokat!
még egy kérdésem lenne azért..
és a porbeles heggesztőröl mi a véleményed?? ilyen kisebb kasztni javitások mint pl : küszöbök,sárvédodobok, kisebb darab a padlólemezböl, amit kéne csinálnom vele. fel lehet legalább pontozgatni? erre az "előretolós porbelesre gondolok. ami 30-40 ezer ft körül van újjonta. és 0.9 mm es vagy hatos porbeles drot van benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!