Hegeszteni szeretnék tanulni hobbiszinten, ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Acél hegesztés érdekelne, és az ehhez legjobban ideillő hegesztési technológia. Nagyon szépen megköszöném, hozzáértő, tapasztalt urak válaszát!:)2016. ápr. 18. 12:13
2/3 anonim válasza:
Én nem vagyok nagy szaki.
Engem is érdekelt a dolog, nemrég vettem egy inverteres hegesztőtrafót tehát a villanyhegesztő ami hegesztőpákával üzemel és gyakorolgattam az asztalon vasdarabokkal.
Bele lehet jönni könnyen. Azóta kerítést, kaput is javítottam vele. Hobbicélokra ezt ajánlanám de annál többre is alkalmas. Legyen 16 Ampert tudó hálózatod.
3/3 anonim válasza:
A legkönnyebben megtanulható, a bevont elektródás (MMA) ívhegesztés és hobbi illetve otthoni felhasználásra ez általában tökéletesen elegendő. A technikáról, az interneten mindent megtalálsz, a youtube-on pedig rengeteg videó van az alkalmazásáról. Mindezek mellett, a legjobb lenne egy szakihoz elmenni, aki megmutatja hogyan is működik a dolog a valóságban és bemutatás közben elmagyarázza a rutint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!