Milyen kompresszort ajánlanátok?
Konkrét márka vagy bolt vagy linket szeretnék kérni tőletek. Voltam ma media marktban de nem tartanak. Alap dolgokra kellene: labda, bicikli, számítógép portalanítás. Találtam egy ilyet: [link]
Nem tudom meg merjem e kockáztatni...
A linkelt típus autóskompresszor, akkuról(12V=) megy.
Csak az autó közelében, -vagy ha van egy erős, legalább 8-10Amperos akkutöltőd(tápegységed)- tudod használni!
Én is így használok egy ilyet, -hasonló célokra.
A három adapter az a szelepekhez kell:
Az OBI-s szerintem szintén autós, 12Voltos, tehát akkutöltővel mehet.
igen-igen, köszi! ez vagy valami ilyesmi tehát "kompresszor táska" lesz a nyerő
vagy vehetek autós kompresszort meg hozzá egy transzformátort még 6-7 ropiért, de ez már kicsit túlbonyolított megoldásnak tűnik :)
Én úgy oldottam meg egy autós szivargyújtóról telefon töltést, lakás hálózatról (mert egyébként nincs autóm még (de tervezem hogy lesz,) viszont a szivargyújtót meg kellett vennem, mert nagyon akciós volt és sok készülékhez van cserefeje) hogy kell egy pl. 12Volt-os adapter ami legalább a szivargyújtó Amper érték felett tudja, pl 2A-ost, a linkelt kompresszorod mivel 3A akkor ha találsz akkor 4A-os adaptert kéne vegyél ( [link]
Ahhoz veszel egy az adapternek megfelelő (12V-os szabvány csatlakozóhoz anya szerelhető) csatlakoz aljzatot, és szerelhető szivargyújtó (anya) aljzat csatlakozót, ezt vezetékkel helyes polaritással összeforrasztod. (megveheted ezeket pl. a lomex.hu-ból).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!