Milyen kompresszort érdemes vásárolni?
Autógumit felfújni, festéket szórni és számítógépet portalanítani kellene egy ami 230V-ról működik.
Ezeket néztem ki: [link]
PC portalanításra azért nem jó, mert a kondenzvíz tartalma túl nagy a kijövő levegőnek, és nem tesz túl jót a számítógép elektronikájának, ha vizes erős levegővel fújod tele.
egyébként festék szóráshoz min. 50 literes kell, aztán az már csak hab a tortán, hogy milyen minőséget enged meg a pénztárcád.
tartály szempontjából egykutya mind, a motor a lényeg, hogy mennyit bír hosszú távon.
nekem volt Güde kompresszorom, hobbi célra tökéletes volt, de folyamatosan nem lehetett használni mert nagyon melegedett, és olyankor már tele köpte olajjal a tartályt.
Amiket felsoroltál arra a célra mindhárom alkalmas, de az elsőnek (Einhell) nincs olajkenése, csak a másik kettőnek.
Ha veszel olajkenésest vegyél, nem szabad bedőlni az olyan reklámfogásnak, hogy "nincs olajcsere, meg olajszint ellenőrzésre szükség").
Az olajmentesek elég gagyik a belsejét egy videóban megnézheted, hogy hogy néz ki.
https://www.youtube.com/watch?v=_5Sx79ymrEU
9:45-tól érdekes.
Az biztos, hogy én olajmentesért pénzt nem adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!