Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ha új tömítés kell egy gáztűzh...

Ha új tömítés kell egy gáztűzhely sütőajtajához azt mivel kell felragasztani? Vagy ezeknek egyik fele öntapadós talán?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 11:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell ragasztani.

[link]

2016. ápr. 10. 12:33
 2/12 A kérdező kommentje:
Ebből nem derül ki.
2016. ápr. 10. 12:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor odaírták volna a spec ragasztót is. De én is ragasztás nélkül cseréltem ki már többet. Általában két lemez közt van megfogatva, amihez csavarhúzó kell csak.
2016. ápr. 10. 16:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Csak hogy az enyémen nincs két lemez hanem úgy van ragasztva csak nem tudom mivel és hogy nem öntapadós e.
2016. ápr. 10. 17:02
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha egy alkatrészes oldalon megkeresnéd a sütőd típusához való tömítést, ott többet megtudhatnál róla! Esetleg még a kérdésed is leírhatnád -nekik, akik árulják!

Mi azt sem tudjuk, hogy milyen sütőd van!

2016. ápr. 10. 18:19
 6/12 A kérdező kommentje:
Képzeld már jártam ilyen oldalon a sütőmhöz gumit is láttam de a felragasztásról semmit. Ezért gondoltam meg kérdezem itt. Mert vasárnap délben hiába írok az oldalukra tanácsért.
2016. ápr. 10. 19:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem ragasztósak. Vagy bepattintős, vagy két lemez közé van csavarozva, vagy egy vágat van rajta, ami pont illik egy kiálló lemezcsíkra. Esetleg magán a gumin vannak lemez fülek, amiket mikor felkerült, ki kell hajtogatni, mint a milton kapcsot. Bár ilyet még csak egyszer láttam. Viszont ragasztósat még sosem. (igaz, hogy csak 15 darab, különböző típusú sütőn cseréltem eddig tömítést)
2016. ápr. 11. 07:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Ragasztva van. Így is kérdeztem csak a ragasztás módjával nem vagyok tisztába. Indesit egyébként.
2016. ápr. 11. 14:40
 9/12 anonim ***** válasza:
talán ha megírnád a sütő típusát többre mennénk, mert hátha más már cserélt ilyent.
2016. ápr. 11. 19:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Még van olyan típus is, ami csak a négy sarkban van rögzítve (ez is elég elterjedt. Szerintem itt sem ragasztott ez, hanem egyszerűen az idő és a hő megtette a magáét.

https://www.youtube.com/watch?v=alortLu-NkQ&nohtml5=False

Úgy látom, az indesit-től sem idegen ez a megoldás :)

2016. ápr. 11. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!