Hol lehet szerszámokat és anyagot beszerezni bőrrel való munkához?
Figyelt kérdés
Egy kés tokot szeretnék elkészíteni, de nem tudom honnan lehet beszerezni hozzá az anyagokat és szerszámokat.2016. márc. 30. 11:43
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Szoktam nézni egy streamet, ahol bőr cuccokat gyárt a fickó. Általában egyszerű dolgokat, de az évek folyamán csinált már pár durva dolgot. Ő ezt állította össze a nézőinek. [link]
3/6 A kérdező kommentje:
#2 rossz a link, de köszi.
2016. márc. 31. 05:32
4/6 A kérdező kommentje:
#1 több óra googleözés után jöttem ide. Lehet, hogy szánalmas vagyok, te viszont csak 41%-ban adsz hasznos választ. Vajon miért?
2016. márc. 31. 05:35
5/6 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok!
Azért alacsony a %-om,mert sok a hozzád hasonló besértődős kis...
Ott a link a válaszomban ember! Az miért nem jó? És a te gépeden miért nem dobta ki a kereső?
6/6 A kérdező kommentje:
Hidd el, nem sértődtem meg. Ezen minek? :D Te kis...
2016. ápr. 1. 06:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!