Sajtreszelőböl fali lámpa?
Figyelt kérdés
Lakás felújítás elött állok.Ha már úgy is bele vágok akkor gondoltam bele teszem az egyéniségemet.
Sajtreszelőböl fali lámpa,raklapból ágy és dohányzó asztal.
Szerintetek milyen az ötlet?
2016. márc. 24. 11:29
3/10 anonim válasza:
Ha ugy érzed, hogy ez az "egyéniséged" akkor csináld. Én nem szeretnélek ezek után megismerni.
4/10 A kérdező kommentje:
Van egy régi rakéta porszívom(1984) arra gondoltam,hogy azt felragasztom a plafonra.
2016. márc. 24. 18:23
5/10 anonim válasza:
HA igényesen csinálod csináld. De nő hozzád költözni nem fog
6/10 A kérdező kommentje:
Nő,ne is költözzön hozzám.Nem vagyok lezbikus :))
2016. márc. 24. 18:38
7/10 anonim válasza:
Hála isten. Na de Mindegyik bútorodat csiszolgasd meg, Kezeld le. Kellemetlen, ha szálka megy a sejhajodba. Én is akartam raklapbokból bútorokat csinálni, de rájöttem, hogy drágább és oglalkozni is kell vele, mintha vennék bútort
8/10 anonim válasza:
Szépen kivitelezve jó ötlet, de nem valószínű, hogy meglehet normálisan csinálni. :D
9/10 anonim válasza:
Ha küldenél egy fotót az ominózus sajtreszelőről, többet tudnánk mondani.
10/10 anonim válasza:
rákerestem neked. Ilyet akarsz? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!