Erre a kádra lehet lábat tenni hogy megálljon a saját lábán beéítés nélkül?
Amelyiken van gyárilag az megáll.
Amelyiken meg nem volt, arra hogyan akarod ráfogatni?
A képen egy régi gyermekkád látható. a négy dudor az alján gyakorlatilag a négy lába. Lehetett venni hozzá állványt régen:
Öntött, nem öntött, igazából mindegy. az a négy fülecske nem maga a láb. oda lehet felilleszteni az öntöttvas lábat. a lukon meg (a lábon van a luk párja) keresztül kell tolni egy öntöttvas éket. Az tartja a helyén.
valami ilyesmi:
"tothp nevű felhasználó válasza:
Öntött, nem öntött, igazából mindegy. az a négy fülecske nem maga a láb. oda lehet felilleszteni az öntöttvas lábat."
Akkor leírom lassabban: A képen látható gyerekkádra nem lehet feltenni a nagy öntöttvas kád lábait!
az első képen szerintem lemezkád van hegesztett füllel. Normális "ember méretű".
Erre szerelhető hozzá való láb, ami hasonlóképp néz ki, ész szerelhető fel, mint az öntöttvas kádé.
A később belinkelt univerzális kádláb akril kádakhoz való. Azt facsavarral kell a kád aljában lévő fabetétbe rögzíteni. lemezkádhoz elég nehéz hozzábuherálni. és nem is hozzá való.
Szerintem. de én még csak 4 öntöttvaskádat bontottam és 3 akrilt építettem be (ebből egyet nagyon elrontottam, pont láb-ügyből kifolyólag)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!