Csillagkerékről, lapról meg lehet-e mondani, hogy eredeti-e? Mennyit használhatták ezt a fűrészt?
Tovább "okoskodva" inkább vékonyabbakat vághatott,hisz a rönktámasz fogai,és az egész eleje alig használtra utal. És nem profi használta,nem egyenesen,hanem kissé maga fele döntve fogta mindig a gépet(a vezető hegyének a bal oldala jobban kopott).
Szerintem nem sokat,és nem nagy fákra használták.
Nem tudom,mint említettem,nem értek hozzá. Csak a tapasztalat.
Az én öregecske husimon a második lap van élete során
Ha több lapot látott volna,nincs az az óvatos,vigyázó gondoskodás,hogy így nézzen ki a gép.
A másik: Úgy tudom az eredeti,amivel kiadják,a csillagkerék egyben van a tányérral(mint a képen is). Ha a későbbi cserék során már külön van,hogy csak a kereket kelljen cserélni(és egy hatszöggel kapcsolódnak egymáshoz)
Ezek szerint itt(is )a külömbség a két nagy márka között.
A husinál külön van a kuplungház,és a csillagkerék...legalább is én olyat vettem anno.
A második kép: passz...szerinten a lánc vezetését szolgálja,hogy ne sétáljon oldalirányban ide~oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!