Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Csillagkerékről, lapról meg...

Csillagkerékről, lapról meg lehet-e mondani, hogy eredeti-e? Mennyit használhatták ezt a fűrészt?

Figyelt kérdés
[link]
2016. febr. 26. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Bár nem a szakmám,de a képeket nézve elsőre az jutott eszembe,hogy sokat darabolhattak vele földön,-és néha beleszaladhatott a lap vége a talajba,-azért lehet a vezető végéről így lekopva a festék.
2016. febr. 26. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Tovább "okoskodva" inkább vékonyabbakat vághatott,hisz a rönktámasz fogai,és az egész eleje alig használtra utal. És nem profi használta,nem egyenesen,hanem kissé maga fele döntve fogta mindig a gépet(a vezető hegyének a bal oldala jobban kopott).

Szerintem nem sokat,és nem nagy fákra használták.

2016. febr. 26. 19:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezeken amúgy miért műanyag a rönktámasz?
2016. febr. 26. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Passz...nekem egy 12éves 136-s Husim van azon egyáltalán nincs,mert gallyazásra gyártották,-oda nem kell.
2016. febr. 26. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:
És honnan tudod hogy ez nem az ötödik lap már rajta?
2016. febr. 26. 22:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom,mint említettem,nem értek hozzá. Csak a tapasztalat.

Az én öregecske husimon a második lap van élete során

Ha több lapot látott volna,nincs az az óvatos,vigyázó gondoskodás,hogy így nézzen ki a gép.

A másik: Úgy tudom az eredeti,amivel kiadják,a csillagkerék egyben van a tányérral(mint a képen is). Ha a későbbi cserék során már külön van,hogy csak a kereket kelljen cserélni(és egy hatszöggel kapcsolódnak egymáshoz)

2016. febr. 26. 23:06
 7/8 A kérdező kommentje:

Én mondjuk csak olyanokat találok amikm egybe vannak ugyanúgy mint az enyém:

[link]

Azt nem tudom, hogy ez mi a manó ami itt rá is van húzva a csillagkerékre? Talán ha hoszabb a lánc ne kelljen szemet kivenni?

[link]

2016. febr. 29. 17:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezek szerint itt(is )a külömbség a két nagy márka között.

A husinál külön van a kuplungház,és a csillagkerék...legalább is én olyat vettem anno.

A második kép: passz...szerinten a lánc vezetését szolgálja,hogy ne sétáljon oldalirányban ide~oda.

2016. febr. 29. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!