Mire jó egy esővízpumpa?
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam néhány szivattyút. Köztük egy esővízpumpát, bontatlan csomagolásban. Szerintem a volt gazdája sem tudta, hogy mire használhatja. A német nyelvű leírásból nem igazán lettem okosabb. Mindent leír, mit szabad és mit nem, csak arról nincs egy árva betű sem, hogy valójában mire való. Oké, esővíz pumpálásra, de arra sokkal jobb egy búvárszívattyú. Meg nincs is olyan kimenete, amire tömlőt lehetne csatlakoztatni, hanem mintegy 70 cm-es, az utolsó részén hajlítható cső van hozzá.2016. febr. 26. 15:11
1/3 anonim válasza:
Biztos, hogy ez a cső nem a szívócső?
Így meg, gondolom, esővíz tárolása esetén hasznos.
Mondjuk, hordók vagy IBC-k vannak egymás mellett, az elsőbe belefolyik az esővíz a tetőről, és hogy ne kelljen a többibe vödörrel átmeregetni, belerakod ezt a szerkezetet. Esetleg úszókapcsolóval is lehet kombinálni, hogy ha az első edény megtelt, automatikusan menjen a víz a másikba.
2/3 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, de ha van egy csöpp esze az embernek az edényváltást elektromos áram fogyasztása nélkül is meg tudja oldani. Szóval ezt olyan fából vaskarikának érzem.
2016. febr. 26. 16:12
3/3 anonim válasza:
Csak kérdezem...ez nem arra való esetleg,hogy padláson lévő tartályba jusson az esővíz...majd wc öblítésre legyen használva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!