Mintha valaki említette volna nekem, hogy már csak leadni lehet, de érdemi információt nem nagyon találtam, ezért inkább tapasztalatokra támaszkodnék. (Borsod megye és környéke előnyben)
Persze, hogy lehet. Csak nem annyiért, amennyiért beveszik. A felhasználható dolgok félre is vannak téve. Bevisz valaki a sok ócskavas között egy 5 kilós kalapácsot, akkor ha valakinek kell, megveheti a kalapácsot, mondjuk 1-2 ezer forintért.
2016. jan. 26. 18:51
2/10 anonim válasza:
Már nincs eladás a gyűjtő helyeken .Legfeljebb ha van jó ismerősöd,akkor viszel helyette annyi vasat cserébe .
2016. jan. 26. 20:25
3/10 anonim válasza:
Én még olyan átvevõ helyen nem voltam ahol ne lehetett volna vásárolni. Legutóbb egy hete. Most nincs ára a vasnak 15 forintért veszik be ahol én voltam és 90 ért lehet vásárolni.
2016. jan. 26. 20:29
4/10 anonim válasza:
Már vagy 5 éve tilos eladniuk hivatalosan.
De tényleg sok helyen adnak el. Én mondjuk cserélni szoktam, két kilóért adnak egyet.
2016. jan. 26. 21:59
5/10 anonim válasza:
Én Baranyában élek, ősszel a kerticsap akna fölé a vasat ott vettük 600-Ft-ért. Menj be, kérdezd meg.
2016. jan. 27. 07:41
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! Majd hétvégén benézek pár telepre a környéken. Igazából I gerenda kellene, fogaslécről valamint fogaskerékről már csak álmodni tudok, nem hiszem hogy bárki is leadná :)
2016. jan. 27. 09:50
7/10 anonim válasza:
Mindent adnak le, szó szerint minden elképzelhetőt. :)
Ne csak a cigányok által lopott, vasból készült dolgokra gondolj, hanem lomtalanításkor a fehérek is elvisznek bármit, aminek az eladásával nem akarnak foglalkozni. A szomszédom két éve egy komplett esztergagépet vitetett el, 5 mázsa volt, szét kellett verni, hogy fel tudják pakolni.
2016. jan. 27. 17:30
8/10 anonim válasza:
Rásszistá. Há a cigá nem lop tesvíír.
2016. jan. 27. 20:30
9/10 anonim válasza:
jól írták nincs kiadás már vagy 5 éve, egy szeget nem lehet kihozni a méh telepről, az más kérdés hogy kisebb maszek telepek illegálisan adnak el ezt azt.
egy komolyabb nagy méh telepen leszarják azt a pár ezer forintot amit feketén kereshetnének azzal hogy a Herold bácsi oda megy venni másfél méter 20x20-as zártszelvényt.
2016. jan. 27. 21:20
10/10 anonim válasza:
Komoly, nagy méhtelepen vásároltam, és nem zsebbe fizettem sutyiban, hanem a főépület irodájában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!