Szalagcsiszolóhoz honnan tudok szalagot venni? Nagygépre gondolok.
Figyelt kérdés
Nem kis kézi padló csiszolóra gondolok.Hanem nagy gépre.Készítenék egyet és nem láttam sehol még hosszabb szalagokat.2016. jan. 14. 19:53
1/5 anonim válasza:
szerszámboltokban keresd,pl: 12,5cm széleset szinte mindenütt kapni 50m-es gurigában de,szívesen vágnak is belőle
2/5 A kérdező kommentje:
De azt nekem kellene akkor összeragasztani?
2016. jan. 14. 21:30
3/5 anonim válasza:
Igen. Nem ördöngös dolog házilag ragasztani szalagot. Dolgoztam már olyan üzemben, (parkettagyár) ahol többféle szalagcsiszoló gép volt, egyforma szalagszélességgel, de többféle hosszúsággal. A csiszolóvászon-szalagokat tekercsben rendelték, és helyben lettek levágva és végtelenítve a szalagok, többféle méretben.
4/5 anonim válasza:
ááá nem a gyártó majd kitalálja hogy te milyen hosszú szalagú gépet fogsz készíteni holott még te sem tudod !
amúgy van ahol méretre elkészítik...
1-es voltam..
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. jan. 15. 22:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!