Izzósor házi készítése?
Figyelt kérdés
Kedvenc karácsonyi izzósorom az a régi, hagyományosan sorba kötött kicsavarható színes izzós, felcsiptethető izzósor.Sajnos ehhez már nem nagyon kapok pótizzókat, a csipeszek is már törnek, elöregedtek. Vettem új fajtákat, ledeset is, de nem tudok vele megbarátkozni. Hogyan tudnék a régi típusúból új izzósort csinálni, amihez izzókat is lehet venni?2016. jan. 12. 19:43
1/4 anonim válasza:
" a régi típusúból új izzósort csinálni," "ehhez már nem nagyon kapok pótizzókat" Akkor csak én nem értem, hogy mit is akarsz?
2/4 anonim válasza:
Veszel új izzókat, csiptetőket, foglalatokat, aztán veszel pár méter vezetéket, és veszel egy dugvillát a végére. Komolyra fordítva: az idő halad előre, vele a technika is fejlődik. A kérdésed olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy elromlott a kedvenc fekete-fehér televíziód, és nem lehet már kapni, hogy lehetne működőképessé tenni. Valahogy próbálj meg megbarátkozni az újabb típusú izzósorokkal, mert én már jó pár éve nem láttam sehol hagyományosat.
3/4 anonim válasza:
nem is fogtok hagyományosat látni, mivel a LED fényforrás a hagyományossal ellentétben nem tűzveszélyes.
ezért már csak olyanokat fognak forgalmazni, arról nem is beszélve hogy tizedét sem fogyasztja az áramnak.
egyébként pedig LED-esben is lehet venni színes csíptetős régi divatú nagyon szép karácsonyi fényfűzért.
én az IKEA-ban vettem, lefényképezném neked de már elpakoltam.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az Ikeás ötletet, utána nézek. Ugyanis nem azzal van bajom,hogy ledes, hanem a küllemével. Nekem a nem túl sűrű felfűzésű, kicsit nagyobb méretű színes izzókkal tetszik, ami kicsit gyertya formájú.Vagyis retro küllemű.
2016. jan. 13. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!