Pozdorja bútorlap polc mennyire "öregszik"?
Figyelt kérdés
Van egy magasabb álló polc ilyen fehér bútor lapokból, van rajta egy akvárium, arra gondoltam hogy ki lehetne bővíteni hogy egy nagyobb, hosszabb akvárium ráférjen. viszont ez a polc már több mint 15 éves, nem tudom már honnan van, de jó állapotú, mondjuk eredetileg szerintem ilyen kisebb könyvespolc volt valamikor. De így ha átlehetne alakítani, akkor csak 2 ugyanilyen oldal lapot kellene vágatni, na meg alsót fölsőt hogy összeérjen, néhány ezerből talán meg is van. Kérdés az mennyire lehet vele dolgozni, idő teltével nem száradt nagyon el belül ?2015. dec. 29. 12:35
11/11 A kérdező kommentje:
Woow, na és elbírja ? Mondjuk nem kimondottan akváriumhoz készült :D de elég erős szerkezetnek látszik
2016. jan. 3. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!