Csavarhúzóknál inkább a cserélhető bites kivitel terjedt el. Láttam már többször is olyat, hogy a nyélben vagy a szárra húzott gyűrűben ott virított 6-8 bit különféle gyakori csavarokhoz (PH1, PH2, PZ1, PZ2, kereszthorony).
2015. dec. 26. 19:22
2/10 anonim válasza:
Létezik olyan, ami nem hordozható?
2015. dec. 26. 19:48
3/10 anonim válasza:
Nos, a csavarhúzó fixen telepített (nem hordozható) változatára én is kíváncsi lennék...
2015. dec. 26. 21:07
4/10 anonim válasza:
Mekkora hátizsákban? Mert én a kb. 10 literes Decathlonos vacakba belezsúfoltam annyi szerszámot, amivel egy parkolóban simán levettem a Pannoniáról a hengert... :D
Van egy halom lehetőséged, cserélhető bites csavarhúzókkal például (bár ilyet csak élőben vegyél, neten inkább ne, mert vannak nagyon vacakok), de ami nem elhanyagolható, az a szerszám szárának a hossza és az átmérője.
Ha tudod mire kell, akkor elég lehet 2 sima csavarhúzó is, nem kell készletet cipelni.
2015. dec. 26. 21:10
5/10 anonim válasza:
Nekem van egy levehető bites csavarhúzó készletem aminek a csavarhúzója üreges, bele lehet pakolni a biteket.
De ez valami nagyon gagyi cucc, nagymamám rendelte, szerezte valahonnan. IMP márkájú.
2015. dec. 27. 11:24
6/10 anonim válasza:
pneumatikus csavarozókat viszonylag nehéz hordozni.
2015. dec. 27. 11:45
7/10 anonim válasza:
Láttam már ilyent csavarhúzóban is, mint a linkeden, de ezek csak arra valók, hogy mégis legyen nálad valami szerszámhoz hasonló dolog, ha hirtelen kell, de igazi munkához nem alkalmasak.
2015. dec. 28. 20:52
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Végre egy racionális meglátás. Tisztában vagyok vele, hogy ezek nem profi szerszámok, nem is "ipari" felhasználásra kellenének.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!