Lehet-e otthon üveget furni? FONTOS.
Figyelt kérdés
Van egy gömb alaku üveg amit ki szeretnek furni. Ha neki esek egy furogeppel akar gyengeden is akkor szetreped? 2 lyukat akarok amik egymastol olyan 3-4 centire lesznek. az üveg 4-5mm vastag. bocsi, ha valaki f@szsagnak tartja a kerdest de talan itt tudtok segiteni. de olyan irjpn akinek van erröl fogalma, kösz2010. márc. 22. 16:42
1/8 anonim válasza:
Bocsi, de dolgoztál már üveggel?
Gyémánt üvegvágóval végigkarcolod a felületét majd elrepeszted - egyenes vágás.
Profibb eszközök nélkül nem nagyon fog menni.
2/8 anonim válasza:
Nagy a valószínűsége, hogy el fogod törni! Állványos gépen,rögzítve,lassú fordulaton,állandó hűtés mellett-keményfém(vídia) fúróval lehetséges. Jobb, ha elviszed egy üvegeshez,- nem drágán megcsinálja.
3/8 anonim válasza:
Szétreped.Vidd el üvegeshez,de nem biztos,hogy vállalja,mivel gömb.
4/8 anonim válasza:
szerintem a saját hibáinkból tanul az ember
majd a végén megállapíthatod hogy te megpróbáltad :D
5/8 A kérdező kommentje:
ja, csak nincs otthon üvegvago... :)
es raadasul kör alakba kene vagni..:S
kösz a segitseget, am bongot akartam..
2010. márc. 23. 19:53
6/8 anonim válasza:
Gondolom az üvegvágó sem segítene, ha meg akarsz bizonyosodni milyen üveget fúrni, fúrj meg egy sörösüveget. Majd látod hogy sikerül s aztán szerintem is irány egy üveges.
7/8 anonim válasza:
mindent lehet furni csak szerko legyen hozza,kerj infot a fogorvosodtol,vagy egy uvegestol,draga mulatsag lesz inkabb vidd el hogy furjak ki neked
8/8 Szape válasza:
Én furtam már üveget otthon de ehhez egy spéci fúrószár kell. Németből hozták nekem a furószárat, mert a cégem rendelte nekem némi protekcióval. Csampefúróhoz hasonló kialakítás, olyan a hegye mint egy lánsdzsa. Goglen találsz róla képet. Vídia, fémcsiga, stb ehhez felejtős. A furt üvegeim sikerességi aránya 10 ből 2 volt hűtés mellett amatörként! Inkább én is az üvegest ajánlom, de nekem még a síküveget sem nagyon vállalták az üvegesek, gömb alakút pláne kétlem hogy vállalnak, max a te felelőségedre megpróbálja... Ha otthon próbálkozól ilyenekkel VÉDŐSZEMÜVEG HASZNÁLATA KÖTELEZŐŐŐŐŐŐŐŐŐ! Senki nem írta ide csak hogy próbálkozz nyugodtan, de talán ez a legfontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!