Aksis csavarozógépből lehet így "vezetékes" gépet csinálni?
Tudni kell, hogy milyen az akkuja, tehát milyen aram kell a gépnek, hány volt és hány amper. Aztán keresni kell egy olyan adaptert, ami ugyanannyi voltot ad le és legalább ugyanannyi ampert és ráapplikálni a gépre. Vagy oda, ahová az akku csatlakozik vagy megbontani a külső borítást és belülre, a vezetékekre forrasztani egy az egyben vagy valamilyen csatlakozóval megoldani.
Az amper értéke lehet magasabb az adapternek, mert a gép annyit szed le amennyi kell neki, viszont több volt nem lehet, mert meghal, ha kevesebb, akkor meg nem működik.
Én már régebben írtam valahol,hogy egy cégtől vettem használt ipari Devalt(12V-s) csavarozót,akksik nélkül. Nagy nehezen találtak egy rosszat hozzá(a fogás,és az egyensúly miatt benne kell hagyni).
Ezt úgy alakítottam ki,hogy egy kis táskába,ami a vállamra van keresztbe akasztva,egy robogó akksit tettem ,hajlékony,gumibevonatú vezetéket vettem,ezzel kötöttem össze a gépet az akksival.
Pár éve,mikor "lakásfölújítottam" a gipszkartonozó srác is dícsérte,együtt csináltuk,szinte egész nap bírta,pedig 2,5 éves robogó akksi volt.
Hello!
Általában az autó akkutöltő bírja ezt a strapát, de oda a teljes mobolitás. A legtöbb ilyen gép akkuja szétszedhető a benne lévő részek cserélhetőek, ipari akku celláknak nevezik ha így keresel rá sok felújítót találsz. Azért ők csinálják, mert ponthegesztéssel kötik össze őket, ha forrasztod a hő már rögtön károsítja ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!