Víz-gáz-fűtésszerelési tanácsra lenne szükségem. Mi baja lehet a radiátornak?
Figyelt kérdés
A tetőtérben van egy radiátor, amit tegnap légtelenítettem. Nem is volt gond, rövid időn belül felmelegedett. Azonban pár óra múlva ismét nézem, és a fele megint hideg volt, ami ugye arra utal, hogy levegős. A kazánban fel volt nyomva a víznyomás elég magasra, de valamiért mégis levegős lett, a csövek nem eresztenek sehol. Mi lehet a baj? Mindenképp érdemes szerelőt hívni? Szeretek barkácsolni, ha magam is meg tudom oldani, akkor szívesebben csinálnám meg én magam. Köszönöm a válaszokat!2015. dec. 1. 10:46
1/4 anonim válasza:
Ha valóban nincs levegő a radiátorban, akkor lehet, hogy a csőben van. Próbáld meg a következőt: zárd el a csapokat az összes fűtőtestnél, kivéve azt, amelyik nem melegít. Így járasd a rendszert vagy 10-15 percet. Így ki szokta nyomni a levegőt.
2/4 anonim válasza:
A tetőtéri radiátor felett el kellett volna helyezni egy légtelenítő tartályt. Jelenleg most ezt a funkciót a radiátor látja el.
3/4 anonim válasza:
melyik fele volt a hideg?
Alja?teteje? féloldala?
4/4 anonim válasza:
Jól mondja az egyes.A nagy vízforgás kilöki a levegőt maga előtt,a légtelenítőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!