Butorlapszabászat hogyan müködik, ha egyedi méretet szeretnék?
Tehát vegyek meg butorlapokat, vigyem el asztaloshoz, aki levágja, kifurja, leszegi?
Mert egyedi méretü beépitett szekrényt tervezek és eléggé ki vannak centizve a méretek igy tuti egyedi lapokból fog összeállni.
és én meg ugy vettem észre, hogy legtöbb helyen butorlapokat árulnak, amit méretre vágnak.
tehát a minimálisan megvásárlandó méret egy tábla.
Szia!
Mi egy lapszabászattal is foglalkozó asztalossal csináltattuk A-Z lerendezett,lemért,szállított,beszerzett mindent és persze be is szerelte.
na de épp ez az, hogy én magamnak szeretném megcsinálni a szerelést-tervezést.
minek fizessek másnak, ha én is képes vagyok?
Kiszámolod,hogy milyen méretű lapok kellenek és azoknak melyik oldalára kérsz élzárást.
Elmész a lapszabászatba elmondod, leírják, kifizeted és amikor kész, elmész érte és elhozod.
A legtöbb helyen a hulladékot nem fizettetik ki, és el sem kell hoznod.
Hulladék: máshova fel nem használható darabok.
nyilván egy negyed táblát nem nyelnek be, viszont egy "értelmes" fél még eladható, így azt nem fizettetik ki.
Érdemes jól tervezni... :-)
mindenhol kifizettetik a az egész táblát aztán a maradékot elviszed haza, vagy felárat raknak a szabás árára.
tökmindegy, így vagy úgy de behajtják az árát.
ha te azt hiszed, hogy ők puszi pajtás haveri alapon levonják a maradék sallang anyagok négyzetméter árát, akkor elég nagy álomvilágban élsz barátom.
mindenki pénzből él, és a "szemetet" nem fogják helyetted kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!