Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Butorlapszabászat hogyan...

Butorlapszabászat hogyan müködik, ha egyedi méretet szeretnék?

Figyelt kérdés

Tehát vegyek meg butorlapokat, vigyem el asztaloshoz, aki levágja, kifurja, leszegi?

Mert egyedi méretü beépitett szekrényt tervezek és eléggé ki vannak centizve a méretek igy tuti egyedi lapokból fog összeállni.

és én meg ugy vettem észre, hogy legtöbb helyen butorlapokat árulnak, amit méretre vágnak.

tehát a minimálisan megvásárlandó méret egy tábla.

2015. nov. 25. 11:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%

Szia!

Mi egy lapszabászattal is foglalkozó asztalossal csináltattuk A-Z lerendezett,lemért,szállított,beszerzett mindent és persze be is szerelte.

2015. nov. 25. 11:55
 2/11 A kérdező kommentje:

na de épp ez az, hogy én magamnak szeretném megcsinálni a szerelést-tervezést.

minek fizessek másnak, ha én is képes vagyok?

2015. nov. 25. 12:05
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

Kiszámolod,hogy milyen méretű lapok kellenek és azoknak melyik oldalára kérsz élzárást.

Elmész a lapszabászatba elmondod, leírják, kifizeted és amikor kész, elmész érte és elhozod.

A legtöbb helyen a hulladékot nem fizettetik ki, és el sem kell hoznod.

2015. nov. 25. 12:06
 4/11 A kérdező kommentje:
akkor rossz helytől kértem ajánlatot (ABH)
2015. nov. 25. 12:08
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Pedig általában kifizettetik a lapot. Jó mondjuk fehér korpuszt nem biztos, de ha valami dizájnos lapot akarsz akkor megvetetik veled általában az egész vagy fél táblát, mert a hulladékkal nem tudnak mit kezdeni. De ha jól kiszámolod akkor még jól is járhatsz.
2015. nov. 25. 12:12
 6/11 anonim ***** válasza:
52%

Hulladék: máshova fel nem használható darabok.

nyilván egy negyed táblát nem nyelnek be, viszont egy "értelmes" fél még eladható, így azt nem fizettetik ki.

Érdemes jól tervezni... :-)

2015. nov. 25. 12:18
 7/11 A kérdező kommentje:
hát azzal nincs gond, gépészmérnök végzettségem van, tervezőszoftverekkel elég hatékonyan tudok machinálni a méretekkel, könnyen figyelembevehetőek ilyen gazdaságossági követelmények is.
2015. nov. 25. 12:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Meg tervezed be mész az Obi-ba és meg csinálják amire csak vágysz.
2015. nov. 25. 13:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Természetesen ott lapok is vannak.
2015. nov. 25. 13:24
 10/11 anonim ***** válasza:
47%

mindenhol kifizettetik a az egész táblát aztán a maradékot elviszed haza, vagy felárat raknak a szabás árára.

tökmindegy, így vagy úgy de behajtják az árát.

ha te azt hiszed, hogy ők puszi pajtás haveri alapon levonják a maradék sallang anyagok négyzetméter árát, akkor elég nagy álomvilágban élsz barátom.

mindenki pénzből él, és a "szemetet" nem fogják helyetted kifizetni.

2015. nov. 25. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!