Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Forgó szék csinálás?

Lakod Dezső kérdése:

Forgó szék csinálás?

Figyelt kérdés
Autó ülésből lehetne csinálni forgószéket, van egy másik forgós székem, de nagyon kényelmetlen az ülős része, aztán közbe kaptam másikat, és felmerült bennem ez a kérdés, mennyire lenne kényelmes, biztonságos?

2015. nov. 21. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen ülésből akarod, olyan ülésből kéne ami nem túl nehéz.
2015. nov. 22. 01:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztosan lehet barkácsolni, csak mennyire lesz esztétikus. Egy laksásban biztos nem használnék olyant.
2015. nov. 22. 08:39
 3/7 TappancsMancs ***** válasza:
Tinédzser szobába elmenne autóülésből amúgy vennék kényelmeset.
2015. nov. 22. 15:00
 4/7 A kérdező kommentje:
az ""álom"" székem egy kagylóülésből készült forgószék lenne ( röviden, hivatalosan nem tudom mi a neve) de arra nincs 40-50-60 ezer forintom
2015. nov. 22. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Jelenleg egy Astra G ülést használok és nagyon kényelmes. Egy kis kreativitással és némi lakatos tudással simán megoldható a kérdés.
2015. nov. 23. 06:52
 6/7 anonim ***** válasza:

rácsavarozol egy ilyen fenyőfa tartót és már majdnem kész is

[link]

2015. nov. 23. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Vagy akár egy forgószék lábat is rácsavarozhatsz aminek kerekei is vannak, persze ez attól függ az ülés mennyire nehéz.

Eéső voltam.

2015. nov. 23. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!