|Orfeusz| kérdése:
Irodai szék karfájának megóvása érdekében mit lehet az asztal élére ragasztani?
Figyelt kérdés
Az előző szék (műanyag) karfáját szédszedte az asztal (és vice versa), ezért az új szék bűbőr karfáját fokozottan meg szeretném védeni. Én valami szilikon csíkra gondoltam, amit az asztal "veszélyes" élére ragasztanék, de azt sem tudom, milyen kellene és hol lehet kapni.2015. szept. 20. 17:50
1/3 anonim válasza:
Nem értem, hogy az asztal széle hogyan szedheti szét a szék karfáját? Esetleg próbálj meg az asztal szélére ragasztani olyan csíkot, amit az ajtó-ablaknyílásokra szoktak, hogy ne fujjon be a szél.
2/3 anonim válasza:
Hogy szedi szét az asztal a széket?
3/3 A kérdező kommentje:
Az szék karfája az asztal lapja alá becsúszik, főleg amikor a nálam jóval alacsonyabb öcsém gépezik a széknél. Egy idő után a műanyag karfa is elkezdett lekopni, jó nagy karcok vannak benne. Az asztal lapja meg az élén kopik, lejön a borítása (bútorlapból van).
2015. szept. 23. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!