T-REX építési ragasztót hogy tudom kinyomni, ha nincs kinyomópisztolyom?
Figyelt kérdés
2015. nov. 18. 17:09
1/4 anonim válasza:
kalapácsot (nyelét) beledugod,és a hasadhoz nyomva kb mint a harakiri :) és kinyomod. Erősödik a kezed/hasfalad.
A másik, elmész az obiba és veszel egyet ..kb 7-800 Ft.
2/4 TappancsMancs válasza:
:D ja kalapácsnyél okés lessz. Néha nézd hogy nem billenti e félre azt a belső korongot amit nyomsz. Ha van egy beleillő csődarabod az jobban ráfeküdne. Ha a ragasztó (ezt nem ismerem) viszonylag lágyabb simán kézből is megnézheted, ha masszív pocakolás :D
3/4 A kérdező kommentje:
Ja, én is kalapácsnyéllel kezdtem el, a korongot meg egy idő után sikeresen félrenyomtam, így végül csavarhúzóval kiszedtem, és "kikanalaztam". De végül sikerült sikeresen felhasználni :).
2015. nov. 18. 19:54
4/4 TappancsMancs válasza:
Ja ismerem már. :D Ezért érdemes ha fér megtartani dirib darab dolgokat. Ha lett volna egy elég jó méretű műanyag cső darab azzal szuperül lehet. Nekem van itthon pár doboz egyikben műanyagok aztán fa van fém lemez drótok kötelek akármik... :) Nekem is csak amennyi fér, de valami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!