Dawn33 kérdése:
Milyen alapanyagból csináltassak gardrób szekrényt?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik a fenyő is de a juharon is gondolkozom. Igazság szerint ágyat iróasztalt is szeretnék venni a szekrény mellé de jót és tartosat szeretnék de árba is korrekt legyen. A szobám nem túl világos igy csak a "világos" bútor jöhet szóba. Előre is köszönom segitségetek!2015. nov. 1. 22:00
1/2 anonim válasza:
Nem világos, hogy valódi fára vagy csak azt imitáló bútorlapra gondolsz-e. Gardrób szekrénynél el kell gondolkodni, hogy később máshol is felhasználható igazi szekrényt akarsz, vagy egy "beépített" jellegű tárolót, aminek háta és esetleg oldalai, teteje és alja is maga a fal ill a padlózat, mert ebben az esetben sokkal olcsóbban lehet kijönni. Ilyenkor csak egy ajtókkal ellátott előlap kell, az oldalakat stb. maga a letapétázott fal jelenti, az előlap pedig a falhoz rögzített vázszerkezetez kapcsolódik.
2/2 anonim válasza:
Én korábban laminált bútorlapból készítettem egy rakás bútorunkat. Előnye a nagy színválaszték, a tömör fához képest aránylag olcsó, és egy kis kézügyességgel könnyen összerakható belőle nagyon sokféle bútor. Óriási hátránya viszont, hogy a vizet nem szereti, és tartósnak nem nagyon nevezhető. Ma már mindenképpen tömör fa párti vagyok. Ha az újat nem is tudod megvenni, aukciós oldalakon sokszor nagyon jó áron hozzá lehet jutni tömör fa bútorokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!