Szerszámkészlet éri meg jobban vagy külön külön megvenni a szerszámokat?
Figyelt kérdés
Olyan készletre gondoltam ami pl műanyag kofferben van2015. okt. 29. 19:22
11/18 anonim válasza:
vagy ha van felétek ilyen "régiség/ócska (vagy ahogy éppen hívják) ott is szoktak pl nagyon jó minőségi villáskulcsokat árulni szinte apróért és az a tényleg régi jó minőség
12/18 A kérdező kommentje:
Körbeérdeklődök. Köszönöm a válaszokat
2015. okt. 29. 21:56
13/18 anonim válasza:
külön-külön, azért jó, mert úgy csak a szükségeset veszed meg, de ha sokféle szerszámot használsz, akkor megéri egy párszáz darabos, 30ezer ft körüli szerszámkészletet venni
14/18 anonim válasza:
én egy eredeti Crova készletet vettem a Petőfi csarnok bolhapiacán kemény 4 ezer forintért.
azóta sem találkoztam ilyen minőséggel sehol.
egyébként ezekkel az olcsó szerszámkészletekkel az a baj, hogy kb egy csavart sem tudsz vele kitekerni, mert annyira szar minőségű fémből készítik.
érdemes használt márkás pl Beta, Hilti készleteket beszerezni, az egy életen át kiszolgál.
15/18 anonim válasza:
Mit értesz "eredeti" alatt? Mert a crova az anyagösszetételre vonatkozik, csak amikor bejött, akkor az első felirat amit leolvastak róla, az maradt meg az emberekben. Ugyanez a kisflex meg a nagyhilti.
16/18 TappancsMancs válasza:
Arra végső soron jó ha nem akarsz tájékozódni meg futkosni egy egy jobb de kedvezőbb árú darab után. Ami viszont becsapós ezekben, hogy évekig hozzá se nyúlnál talán a feléhez sem. Meg mondtam az árat, számoljunk. 40.000 Ft és 95 db. Az darabonként 400 Ft. Én inkább vennék darabonként 1000 Ft-ért fele ennyit amik mind leárazottak jó áron vannak, abból hosszú távon is maradna és használhatóak lennének. Ilyen áron én kétlem hogy valóban króm-vanádium készlet lenne, de néha vannak meglepő dolgok is, ez is igaz. Szóval ezt én egyedülálló nőknek ajánlanám biztosra, nem kell informálódnia, se futkosni csak megvenni egyben és valami csak van. Aki ezekből mindent használja is az biztos nem ilyet vesz. Ez tuti. :) De ahogy az egyik előző válaszoló írta, egy gyors kezdőkészletnek is jó, aztán látni fogod mi meg tönkre belőle és mit fontos venned.
17/18 anonim válasza:
18/18 anonim válasza:
én is bolhapiacon szoktam venni ez eladó is örül ha pár száz forintért el viszi valaki és nem kell tárolgatnia,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!