Szerszámkészlet éri meg jobban vagy külön külön megvenni a szerszámokat?
univerzális TV shoppos készleteket el lehet felejteni, 1-2 munkára alkalmasak.
készletbe venni szerszámokat olcsóbb mintha egyenként vennéd meg ugyanazokat.
Olcsóbb készletben, viszont - ahogy a másik válaszadó is írta - rettentő ótvar szerszámnak nevezett fémdarabokat árulnak nagyon sok helyen.
A legcélszerűbb direkt szerszámboltba menni, abból lehetőleg nem "elkényelmesedett" nagy cégekhez, hanem olyanokhoz amik/akik még a földön járnak. Igaz nem a legolcsóbb, de ott elmondod milyen felhasználásra kell, adnak tanácsot és van választék az esetek többségében.
Múltkor valami nagyon hirtelen felindulásból vettem barkácsáruházban egy kézi lemezollót. Aztán úgy adódott, hogy el kellett volna vágnom egy 5 centi széles 1 mm-es acéllemez csíkot kétfelé. Belevágtam egyet, előbbre toltam az ollót, második vágásnál eltört és elrepül a pofákat összefogó csap. Oké, jó erőben vagyok, de mégis azt csináltam vele amire tervezték...
Ez egy tipikus nem túl jó készlet: az alukoffer látványos, de kevésbé hasznos; a szerszámok nem túl jó minőségűek, de cserébe úgy néz ki, mintha mindenhez lenne benne felszerelés (vízpumpafogó és fázisceruza - ezek társítása egy készletbe elég jellegzetes).
Mire szeretnéd használni? Mennyi szerelési/barkácsolási gyakorlatod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!