Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Panelben lakom és nagyon...

Panelben lakom és nagyon nehéz fúrni a falba. Betonszár betettem a ütvefuróbe. Az is nehéz. Valami kemény fal. Mi tenni? Nálam skil 6002 gépem van. Milyen szár legyen?

Figyelt kérdés
2015. okt. 24. 15:07
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

fúrókalapáccsal fúrd, ami neked van az ütvefúró.

Pneumatikus ütőművel rendelkezőt vegyél aminek sds+ befogása van, ha csak ritkán otthon használod nem is kell drága gépet vegyél tizen pár ezerből megvan

2015. okt. 24. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Géppel fúrd, ne skil-lel, az csak téglához való. Hynday-t 12000-ért már kapni.
2015. okt. 24. 15:39
 3/6 electroman75 ***** válasza:
100%
Nem a fal kemény hanem nem a megfelelő szerszámot alkalmazod. Mint ahogy írták is pneumatikus ütőművel rendelkező fúrógép kell neked. Gondolom hogy örültek a szomszédaid amikor nekiálltál brekegtetni a falat azzal a sz.rral.
2015. okt. 24. 17:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első írta!

Pneumatikus ütőműves /vagy rotary hammer-es fúrókalapács viszi csak betont.

A te géped koronatárcsás, és csak könnyű falazatra való,nem betonra! Ezzel te így csak kinyírod a gépet(meg a szomszédok idegeit).

2015. okt. 24. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Muszáj fúrni ? Mert ha csak akasztani akarsz valamit, arra a felragasztás is jó.
2015. okt. 24. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy-két lyukat ki lehet fúrni ezzel is, ha van hozzá megfelelő fúrószár (kb. 800-1200 Ft körül van az ára annak ami jó is, egyszerű kőzetfúró nem bír egy lyukat sem), ha többet kell fúrni akkor érdemes venni egy pneumatikus fúrót.

Valahol mindig van akciós is, valamelyik barkácsáruházban biztosan lehet találni 20.000 alatt és megkockáztatom, hogy még a legolcsóbb is használható. Én még 6.000 Ft -ért vettem a kapaszkodj meg interspárban. Nem tudom ilyen indíttatásból jött ez nekik, hogy ilyet árultak. 10 év után még a hozzá kapott fúrószárai, vésői mind használhatóak, pedig sokan elkérték, én is sokat használtam.

Itt elég jól leírják: [link]

2015. okt. 24. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!