Pipához szeretnék pipaszárat (szopókát) készíteni. Miből lenne a legalkalmasabb, legegyszerűbb?
Egy ilyen pipát kaptam, szinte allig használt, de sajnos a szára nincs meg. Mivel ilyen picike, gondoltam nem veszek hozzá, nem akarok annyi pénzt rákölteni, szeretnék készíteni magam. Miből, hogyan lenne a legegyszerűbb?
Jól mondja egyes válaszoló, hogy bakelit szerű anyagból van a szopóka. Amiatt, hogy a füstben (a kátrányában) lévő anyagokat ne igya magába, és egy öblítéssel, vagy egy pipatisztító borzos rudacskával könnyen kitisztítható legyen az a szutyok, ami néha szörcsög benne a pipázás végén.
Fából ezért nem ajánlom készíteni, mert az magába issza, és kihűlve büdi lesz tőle. Valami hőre nem lágyuló műanyagból kellene készíteni, vagy mégiscsak egy bolti szopókát venni. Korrekt, régi trafikban nagy választék van szopókából, ami fogyóeszköz. Én is rágom/morzsolom például beszéd közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!