Egy elosztót szeretnék rögzíteni a csempére fúrás nélkül. Melyik ragasztó lenne a legalkalmasabb erre a célra? Fontos, hogy később le is lehessen szedni róla sérülésmentesen.
Valami nagyon erős gyurmaragasztó kellene, vagy nagyon erős kétoldaló ragasztó. De melyik?
(A cél az, hogy magától ne essen le és azért annyira ne is kelljen kézzel rátartani a ki-be csatlakoztatáskor).
Oké, akkor megpróbálom, remélem tartós lesz.
Köszi a választ!
Hát nem tudom a fentiek beválnak e de ha nem akkor építési ragasztó-pontosabban Pattex super fix!
Négy pötty a sarkokhoz és csempével együtt fog lejönni ha erőlteted(ugyanis akár 80 kg tartós terhelést is elbír mi nagyon sokmindent ezzel rögzítünk munkánk során ahol nem lehet vagy nem akarunk fúrni)
Na tegnap kipróbáltam ezt a kétoldalút de reggelre már le is esett, pedig erősnek tűnt.
Olyan folyékony ragasztót meg nem szívesen használnék amit csak a csempével lehet leszedni.
De akkor ti sem tudtok olyan gyurmaragasztóról ami nem olyan gyenge, amit max. csak poszterrögzítésre lehet használni? Mert amit én a neten találtam az max. csak 4kg-ot bír el, de az egész csomag (80 kocka)!
Ha nem, akkor lehet megpróbálok még valami márkás (pattex vagy hasonló) kétoldalú ragasztót, de ha az sem válik be akkor tényleg marad a folyékony ragasztó.
Én nagyon csodálkozom,hogy a 2 oldalas ragasztó elengedte a cuccot.
Ha elég nagy,és ragasztás előtt jól zsírtalanított felületre tesszük,annak ott kell maradni.
Biztos,hogy az elosztó alja teljes felületén felfekszik a csempére?A csempéről,vagy az elosztóról vált le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!