Hogy tudnam megoldani a problemat?
Figyelt kérdés
Ma egy regi kabeles kezi furoval akartam furni egy kb 1-2 mm es lemezt sajnos amikor a harmadik lyukat kezdtem furni durrant egy mondjuk a furoszar is egy nagy rakas kopott szar voltet leallt a vegen meg fustolt is egy darabig.Mivel a furot a furdoszobaban leveo konektorba dugott hosszabbitobba tettem ,a villanymotor durranasa utan leverte a biztositekot visszaallitottam alaphelyzetbe .De az eset utan a furdobe megszunt az aram,de meg a kulteri es az vilagitas ami a bejarati folyoson van elhelyzve erdekes modon nem kozvetlenul a furogep problema utan szunt meg a ket vilagitas hanem amikor a kulterit feloltottam a folyoson levo sem vilagitott tovabb.Tehat arra lennek kivancsi vajon a furo szamara van meg remeny?Megrazogattam de nem hallotam kattogast ,ami szen kefe karosodasra utalna.Valamint mit tehetnek hogy a furdo aram ellatasa vissza jojjon es folyoso meg a kulteri vilagitas is ?Helyesirasi hibakert elnezest kerek.2015. okt. 23. 19:13
1/3 anonim válasza:
Megnézted az égőket is, hogy nem égtek ki?
2/3 A kérdező kommentje:
Persze megneztem ,csere is volt.De biztos vagyok hogy nincs aram a furdobem sem ,bedugtam a konektorba a hajnyirot nem mukodott valoszinuleg a vezeteke meghaltak a terhelestol.
2015. okt. 23. 20:14
3/3 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a megoldás: A telefonodon ki kell keresni a villanyszerelő számát, és indítani a hívást. A fürdő áramellátása, illetve a fúró esetleges újraélesztésének lehetősége így fog leghamarabb, és legbiztonságosabban megvalósulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!