Szalagfűrészesek, mivel vonjam be a szalagfűrészem 2 600 kerekét?
Figyelt kérdés
Amin a szalag fut, már csak ennyi hiányzik és elvileg teljesen kész.
Hallottam olyat h gumival/parafával szokták de ezt hogy mit ajánlotok ?
(Állítólag így nehezebben csúszik meg, kímélve vannak a futó felületek, és többet bír a szalag is.)
2015. okt. 19. 20:21
1/4 dirtboy válasza:
szalagfűrész bandázsnak hívják,gumi vagy parafa,boltban kapni őket
2/4 anonim válasza:
Én inkább vulkanizáltatnál rá gumit és szabályoztatnám. Annál nincs rosszabb ha üt a kerék.
3/4 A kérdező kommentje:
És milyen ragasztót ajánlotok ?
2015. okt. 20. 18:01
4/4 anonim válasza:
manapsag mar nem kell 2komponesu ragasztot hasznalni. mert eleg jominosegueket lehet kapni. en patex-el ragasztottam fel gumirozott parafat. a ragasztasnal ugyelni kell hogy rezsutos legyen a toldas forgas iranynak ellenkezoleg! a guminak a kerekdn a szerdpe hogy a fureszlap jol tapadjon a kerekre es a fureszlap hajlasa egyenletes legyen. de a mondhatni legfontosabb hogy a gumit lehet megfelelo lejtesu dolesszogure leszabajozni,hogy a hatra nyomo ero ellenere a kereken maradjon a fureszlap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!