Barkacsolashoz megfelel a CEL 18V POWER8workshop Lithium WS3E?
Jópofa! Két igen komoly akksival. Valami csiszolófélét hiányolok a sorból. Faipari barkácsolásra való. Ahol nincs áram.
Nézzük a "DE"-ket...
de...Ha bármi elromlik rajta,vajon hol,és menniért van alkatrész...mert garis szervíz tutti nincs?
de...Ha az akksi 3~5 év műlva meghal,ezek nem a "mindennapi" csatlakozásúak,anélkül a gépek "eldobósak"
de... Mennyi most a dollár? 120-ért adnak egy kétakksis fúrót,egy dekopírt,és egy fűrészt...na jó,egy lámpát,és maga az sztal,ami fúrógép állvány,és cirkula asztal is egyben.
inkább mást nézzél. garit képtelenség érvényesíteni, talán akksit sem kapsz ha szükség lesz rá. olyant keress ami hazai forgalomban is megtalálható.
én nem örülnék neki, mert bármi lehet ami nem hazai szabványos (kés, csiszolóvászon, tartozékok...) és sehogyan sem lehet megfelelőt beszerezni hozzá.
A kompaktsaga miatt gondoltam ra hogy megfelelne neki,kesobb meg az alkatreszeket megveheti nem olyan dragak (Angliarol van szo,egy napi fizetesebol megtudd venni 1 alkatreszt)
Gondolom ezzel a szettel tud dolgozni(mondjuk pocokat,kisebb konnyu szekrenyeket csinalni vagy alakitani)
Utolso valaszolo:
Esetleg tudsz is valamit ajanlani? (No vagyok sajnos nem ertek hozza annyira a barati tarsasag meg ramhagyta hiaba kerdezem oket ok se ertenek hozza)
sajnos ugyan ilyen gépszettet vagy hasonlót nem találok, így megkérdőjelezem a minőségét is. ez olyan TV shop-os jellegű.
akkus csavarozó mindenképpen jó, és vannak multi szerszámai a dewaltnak is, akkuk jó mindegyikhez. nem tudom mennyit szánsz rá, de egy ilyennel: [link]
szinte minden elvégezhető a fúráson kívül, csiszolni, vágni, darabolni stb, kiegészítők bármikor megvehetők, Youtube-on is vannak videók, ez egy szuper prof. multi szerszám. ehhez egy fúró csavarozó kell még. jó gép, garancia, bármire jó, kiváló, én örülnék egy ilyen ilyennek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!