Ezermesterek! Egy ilyen polcot hogy lehet feltenni a falra?
Új albérletemben hever néhány polc a földön, melyeket szeretnék hasznosítani, azonban első ránézésre fogalmam sincs hogyan tehetném ezt meg. A polcok hátulján ilyen akasztó jellegű valamik vannak:
A problémám, hogy nem tudom mi ennek a másik fele, vagyis a falra mi kerül, amire ez felakasztható? Feltúrtam a lakást, de nem találtam hozzá semmit, a tulajdonos pedig nő lévén nem tud válaszolni a kérdésemre. (Én is nő vagyok, mielőtt megszólnátok a rossz májú általánosításért. :))
Mi ez? Lehet-e venni valami mezei boltban?
egy csavar is jó amiből annyit hagysz kilógni amire rátudod akasztani, de biztonságos hossz van a falban is, vagy van kifejezetten ilyen
Ez nem kivetőpánt, minden polc hátulján két-két ilyen akasztó van.
Csavarra nem merném felakasztani, az egyik különösen nehéz (egyedi szekrénysor tévéállvány feletti polcos része). Két ilyen akasztónak kell megtartania egyben ezt a "falat", amely három polcból és egy kis fiókos részből áll. Félek, hogy egy csavar feje nem tudná megtartani és vagy letörik, vagy leugrik róla. Ugyanez a problémám a "kampós csavarral" is.
Nekem az a gyanúm, hogy kellene lennie egy ellen oldalának, ami szintén ilyen kampós és megfelelő mélységben rögzíthető, illetve a kampó is kellően "tartós". Egyszerűen ötletem sincs hogy oldjam meg.
utolsónak
itt van pl ez a polc ennek a fallal párhuzamos lapjába van besüllyesztve az az akasztó (ismétlem nem kivetőpánt darabja)
Köszönöm utolsó, a háromból 2 polc pont ilyen jellegű.
Mint kiderül ugye egy-egy szekrénysor darabjairól van szó, a polcok két oldalán lévő szekrények között volt egy sín, ezen voltak a polcok akasztóinak ellendarabjai. A tulajdonos költözéskor a szekrényeket sínekkel együtt elvitte és sajnos nem tudja előkeríteni őket. Mivel házi praktikát nem találtunk rá, ezért a héten eljön egy asztalos és megpróbálja valamilyen megoldással feltenni őket a falra. Majd megírom mi lett belőle, hátha másnak is jól jön a későbbiekben.
Nem értek hozzá, így nyilván nem tudtam ennél pontosabb leírást adni. Számomra a polc hátulja értelemszerűen a fal felé eső síkja. Sajnálom ha érthetetlen lettem volna és köszönöm a segítő szándékú válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!