Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hol lehet ilyet kapni? (kép...

Hol lehet ilyet kapni? (kép lenn, am pénztárcához)

Figyelt kérdés

[link]

A csat a lényeg, mmint nem az egész pénztárcát hol lehet kapni, hanem azt a "zárócsatot", ami a teteje =)

2010. márc. 10. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Ilyet kerestem már én is, de nem találtam sehol. Szerintem vegyél egy egész pénztárcát, valami olcsót, szabjál ki valami érdekes anyagból pénztárcát, és varrd össze. Én végülis nem csináltam meg, mert addigra már nem akartam ilyet.
2010. márc. 10. 19:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
kreatív hobby boltok? művészellátók? rövidáru? vatera?
2010. márc. 10. 20:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Külön nem hiszem,hogy lehet kapni.De házilag nem tudod az anyagot beletenni.Én már próbáltam.
2010. márc. 10. 21:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Golyós végű piercinget felmelegítesz és meghajlítod.

Hirtelen ez jutott eszembe :)

2010. márc. 11. 13:57
 5/10 A kérdező kommentje:

Hmm...hobbyboltban nincs, vaterán nem tom hogy keressek rá :D rövidárut megnézem, és mik azok a művészellátók??! hol van olyan?

Nem lehet beletenni? Az de kár lenne... ez a kép egy olyan oldalról van, ahol az emberek saját kézzel készített cuccaikat árulják

De mindenkinek köszi eddig!! Írjon még aki tud!

2010. márc. 11. 15:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Én inkább bőrdiszműves vagy cipőkellékes boltot javaslok.Ezeknél lehet csatokat szegecseket stb venni.
2010. márc. 11. 18:05
 7/10 anonim ***** válasza:
sztem vegyél a kianiban egy ilyen erszényt 200 ft-t és vedd le rola..
2010. márc. 11. 18:12
 8/10 A kérdező kommentje:
jaj...leesett a piercinges dolog...:D
2010. márc. 11. 23:39
 9/10 anonim válasza:
bolhapiac sztem ;)
2010. jún. 5. 19:48
 10/10 anonim válasza:
nem tom ki mondta azt a baromságot hogy művész ellátó(ott olajfestékek egyéb festékek,papírok,kréták és egyéb eszközök melyek főképp képek elkészítéséhez szükségesek de nem minden esetben)textilt nagyon sok helyen kaphatsz és hobby boltokban is tehát szentem egy kicsit jobban alaposabban nézz utána a hobbyboltokban.
2011. márc. 17. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!