Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kattanós ágyvasalatot hol,...

Kattanós ágyvasalatot hol, hogyan lehet javítani, cserélni?

Figyelt kérdés
Van egy kanapénk, kattanós ágyvasalattal, ami sajnos eltört (pontosabban az egyik ilyen sajtolt szegecs tört ketté benne). Sajnos nem hasonlít a bútorszerelvényboltokban kapható standard vasalathoz, így csak nagyobb átalakítással lehetne cserélni. Van olyan bútoros, aki ilyen javítást vagy cserét vállal?
2015. aug. 21. 00:44
 1/2 Ágh Ferenc ***** válasza:
Bocs, nem nézlek hülyének, de néha nem jut az ember eszébe a legegyszerűbb dolog sem! Írd be a böngésződbe: ágyvasalat ! Itt van egy képes ismertető, ha itt nem találsz, akkor lépj tovább!
2015. aug. 23. 15:12
 2/2 A kérdező kommentje:

Öööö... köszönöm a választ, de ezzel így nem vagyok beljebb. Sokat keresgéltem a neten ezügyben, de

1) olyan vasalatot, ami az ágyba passzolna, sehol nem találtam

2) olyan szakembert, aki megjavítaná a törött vasalatot vagy átalakítaná az ágyat, hogy a jelenleg általánosan kapható standard kattanós vasalatot bele lehessen tenni, szintén nem

Szóval ha tudsz esetleg konkrét linket, ami vagy az 1) vagy a 2) problémára megoldást jelent, azt előre is köszönöm.

2015. aug. 24. 00:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!