Mitől büdös a lefolyó?
Figyelt kérdés
Téglalakásban lakom, első emelten.
Azt vettem észre, hogy a fürdőkád lefolyójából ill a túlfolyóból kellemetlen szag árad.
Nem tudom eldönteni, hogy a bűzzár nem jó, vagy pedig csak dugulás van kialakulóban.
Annyi háttérsztorim van még, hogy mikor ideköltöztem, akkor észrevettem, hogy nem megy le rendesen a víz. Ó mondom, ez biztos csak ilyen, kis átmérőjű a cső, vagy nem tudom. Viszont kiváncsiságból belenyúltam a lefolyóba, és sikerült belőle kirángatni kb fél marék női hajszálat. Szóval ki tudja mi van még odalent.
Viszont a túlfolyó miiatt kétségek vannak bennem a dugulást illetően.
2015. aug. 16. 22:11
1/2 A kérdező kommentje:
kieg: belevilágítottam a kád lefolyójába. vizet látok benne.
kipróbáltam, hogy lehúzom a wc-t, a víz ugyanúgy ott maradt.
2015. aug. 16. 22:34
2/2 anonim válasza:
A túlfolyó vezetéke a leeresztő vezetékbe torkollik. Elképzelhető, hogy nem megfelelő a bűzzár a kádnál. Ajánlom, önts ill. szórj a lefolyóba előbb lefolyó tisztító szert majd utána hipót. Ha továbbra is érzed a szagot, akkor még az is elképzelhető, hogy nincs, vagy elzáródott a csatornaszellőző, a kád kiürítésekor kiszívódik a víz a bűzzárból és a csatornaszag megjelenik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!