Nincs kőporozás, hullik a vakolat, mi a megoldás?
Ezt modt nem értem teljesen. Kintről nyitott, ezért nedvesek lehetnek a falak és bent hullik a vakolat?
Ha így van sok mindent nem tudsz csinálni.
Nekem a garázs a házzal egyben van, a garázstetőn a bitumen szakadt volt, szívta a garázs és ezáltal a fal a vizet. A szobában belül salétromos lett a fal és dobja a festéket.
Tetőjavítás után majdnem egy évvel vagyunk most, most látom hogy nem terjed már a salétrom, talán lehetne megint szigetelősózni, meg festeni. Vagy letakarja az ember tapétával, de ez nekem nem opció.
Nekem az egyik véleményem az, hogy ilyen munkát a tulajdonosnak kellene megcsinálni. Most komolyan képesek vagytok a főbérlő ingatlanját restaurálni és azon agyaltok, hogy elég tartós lesz-e? Nem lehet más albérletet kivenni ami nem omlik? Azért mégse valami elegáns omló lakást kiadni, aki ezzel foglalkozik fordítson már rá annyi pénzt, hogy lakható legyen. Vagy bagóért adja esetleg?
A másik amit én pl. házilag is meg tudok csinálni (kérdés tényleg javítgatni akartok-e, vagy az egészet rendesen megcsinálni...) leverni a vakolatból ami le akar esni, azt visszajavítani vakoló habarccsal, átmenni az egész felületen mélyalapozóval aztán csemperagasztóba üvegszövet hálót ágyazni és az megfogja a vakolatot. Utána glettelni kell, aztán festeni, nem kis munka. Itt kell visszacsatolnom az előző mondanivalómhoz, hogy nem tudom ezt a saját pénzemen és munkámmal meg akarnám-e csinálni valaki más lakásával aki annyit tett hozzá, hogy áldását adta. Még jó, hogy meg nem tiltotta. Rendes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!