Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Elektromos kézi gyalut szeretn...

Elektromos kézi gyalut szeretnék venni, de nem használtam még soha ilyet. Milyen készüléket javasoltok?

Figyelt kérdés

Milyen használatbeli különbségek vannak a készülékek között, mire kell odafigyelni?

Hobbi célra kellene. Nem akarok valami gagyi vackot megvenni, de irreálisan túl sokat se szeretnék rákölteni.

2015. júl. 19. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Hobbi célra tudom ajánlani ezt az einhell gyalut:

[link]

Jár hozzá párhuzamvezető is, ami nagyon hasznos tud lenni. Ugyan nem egy nagy márka, de hobbi szinten nagyon jó.

Nekem fél éve van meg, azóta rengeteget gyalultam vele, és változatlan minőségben gyalul. Egy régi makita gyalugép mellé vettem, mert a makitának a burkolata már elég hiányos (ács ismerősöm adta, leselejtezték, mert repedezett volt). Egyelőre van olyan jó ez az einhell gyalu, persze az ipari használatot nem biztos, hogy bírná.

2015. júl. 19. 15:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Ebből az Einhellt már kis jóindulattal meg merném venni én is. Viszont óvakodjál a barkácsáruházak alsó polcos noname ipari hulladékaitól, mert tizen-ezres fordulatnál nem mindegy, hogy széthullik a cucc a kezedben, vagy egyben marad. Ha nem sajnálsz rá kicsit többet kiadni, én a helyedben megkockáztatnám a Makita valamelyik kisebb modelljét, vagy a gyártó barkács célú "Maktec" néven árusított gyaluját, ezekkel nem lősz mellé.
2015. júl. 20. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!