A3-as meleglaminálóban A4-es laminálásokat csinálok, de a legalja az mindig egy picikét hullámos lesz. Miért?
Figyelt kérdés
A teteje tök szép, de a legalján picit hullámos mindegyik. Mitől lehet? Meg lehet előzni?2015. júl. 9. 16:53
1/4 anonim válasza:
Tegyél mindkét felére egy egy 80g-os papírt. Csak fogd össze vele és így dugd be. De az is jó, ha csak összefogod egy darab vastagabb, 200-250 g papírral amit alulra helyezel. Lehet magas a hőfok a laminálandó anyag vastagságához képest. Ha marad a hőfok és így papír közé fogod, jobb lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi, remélem nem fog meggyulladni
2015. júl. 9. 17:38
3/4 A kérdező kommentje:
azt hittem értesz hozzá, és nem csak tippelsz
kipróbáltam és rosszabb lett, most sokkal hullámosabb lett és fölül is
és egyébként így utólag nyilvánvaló, mert így a hőmérséklet inhomogénebb lett
2015. júl. 9. 17:42
4/4 anonim válasza:
Igen értek hozzá és baromi sokat laminálok!
Ettől a módszertől nem lehet hullámosabb, ha csak nincs valami baj a gépeddel. Legfeljebb annyi történhet, hogy a pereme nem ragad össze teljesen, ha nem elég magas a hőfok hozzá. Kigyulladni meg főleg nem tud, mert annyira nem forró. Lehet nekem un. ipari laminálóm van, neked meg valami olcsóbb irodai gép hétköznapi felhasználóknak.
Akkor meg nézd meg, hogy hány mikron amit elbír, talán vékony a fólia amit használsz és a papír amit laminálsz, és ahhoz képest magas a hőfok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!