Mennyibe kerül egy fúró készlet (fémhez)?
Érdekelne, milyen árban van egy TESCO-s, egy középkategóriás német, illetve egy Vidia fúró szett! Sajna eltörtem 2 fúrót, és szeretnék venni, de nem tudom mennyibe kerül.... (Fúróvégre gondolok, nem a készülékre!)
Köszi a válaszokat!
A vídia betétes fúrókat kőzet fúrásához használják ,és nem fémhez.
A tescós gagyi fémfúrókészlet(8-10 Db-os),7-800 Ft, de egy kalap sz@rt se ér. Ugyanennyi körül van a kőzet fúrószett is, szintén gyenge minőséggel,max téglára való,(jellemzően pirosra festett a végük)
Amúgy a békebeli időkből való fúrószárak, "anyagból" vannak így egy bolhapiacon sokkal többet kapsz a pénzedért,mint egy made in china gagyiért.
Kérdésedre : Egy komoly minőségi(Cr&Cobalt,ötvözetű) Hss fémfúrószár készletet 7-10 ezer alatt nem nagyon kapsz meg.
Itt egy példa:
A "Tuskóban" már én is vettem 400-500Ft-ért készletet, de nagyon hamar elment az élük. Egyszer fúrtam velük és teljesen életlen lett.
Jobb minőségű, mint ahogy előttem is írták, pár ezer (~5-8e) Ft-ba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!