Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mennyibe kerül egy fúró...

Mennyibe kerül egy fúró készlet (fémhez)?

Figyelt kérdés

Érdekelne, milyen árban van egy TESCO-s, egy középkategóriás német, illetve egy Vidia fúró szett! Sajna eltörtem 2 fúrót, és szeretnék venni, de nem tudom mennyibe kerül.... (Fúróvégre gondolok, nem a készülékre!)

Köszi a válaszokat!

2010. febr. 27. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:

A vídia betétes fúrókat kőzet fúrásához használják ,és nem fémhez.

A tescós gagyi fémfúrókészlet(8-10 Db-os),7-800 Ft, de egy kalap sz@rt se ér. Ugyanennyi körül van a kőzet fúrószett is, szintén gyenge minőséggel,max téglára való,(jellemzően pirosra festett a végük)

Amúgy a békebeli időkből való fúrószárak, "anyagból" vannak így egy bolhapiacon sokkal többet kapsz a pénzedért,mint egy made in china gagyiért.

Kérdésedre : Egy komoly minőségi(Cr&Cobalt,ötvözetű) Hss fémfúrószár készletet 7-10 ezer alatt nem nagyon kapsz meg.

Itt egy példa:

[link]

2010. márc. 2. 08:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi válaszod!
2010. márc. 2. 08:38
 3/3 anonim ***** válasza:

A "Tuskóban" már én is vettem 400-500Ft-ért készletet, de nagyon hamar elment az élük. Egyszer fúrtam velük és teljesen életlen lett.

Jobb minőségű, mint ahogy előttem is írták, pár ezer (~5-8e) Ft-ba kerül.

2010. márc. 2. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!