Polifarbe Platinumot mivel hígítsak? Mivel abban az állapotában ahogy van nekem sűrű!
Figyelt kérdés
Tudom hogy vízzel szokták és az is van ráírva de úgy egy idő után borzasztóan bebüdösödik és szemmel láthatóan megromlik. Azt is tudom hogy csak annyit szoktak felhígítani amit felhasználsz. De hosszú lenne belemenni hogy miért így kell nekem. Mivel csak dekorációs célra kell és ha hírtelen előveszem tudjam használni azért lenne lényeges hogy sokáig eláljon romlás nélkül. Nem hígíthatom mindíg mert itt nagyon kevés mennyiiségről 0,5 dl max 0,75 dl beszélünk és teljesen változó a felhasználása.2015. máj. 25. 08:58
1/3 anonim válasza:
Nem szoktuk hígítani, hanem rövid szőrű teddyvel hordjuk fel.ha csak keveset akarsz használni belőle, és mindenképp hígítani akarod, akkor vegyél ki belőle egy kicsit, és ahhoz engedj vizet. a maradékot meg kiöntöd a wc.-be.
2/3 anonim válasza:
Elviekben a desztvíz+ szalicil kitolja néhány hónappal, de éveket úgysem fog kibírni a hígított. Maga a kötőanyag fog kiúszni és a töltő leülepszik a hígítástól hónapok múlva.
3/3 A kérdező kommentje:
de nekem dekorációs célra kell és itt csak ilyen max 1 dl-ről beszélünk. ecsettel kell felhordanom vékony ecsettel. Viszont nem önthetek ki mindíg 1 decit, mert van hogy annyi sem kell, és így annyit is bekavarni macera. A pár hónap az már jó köszönöm, mert akkor csak egy 3-4 decit keverek be.
2015. máj. 25. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!