A levegőre száradó gyurmát hogyan lehet puhítani?
Figyelt kérdés
Kisfiam kézlenyomatát szeretném vele elkészíteni,de nagyon kemény és nem látszik benne rendesen a lenyomat.2010. febr. 23. 20:12
1/4 anonim 



válasza:





A legtöbb fajtát vízzel lehet higítani. Egyszerre mindig csak egy keveset locsolj rá, aztán sokat kell gyúrni.
2/4 anonim 



válasza:





Vagy készíts só-liszt gyurmát (fél marék só, két marék liszt, és annyi víz, hogy jó legyen az állaga) az is megszárad, és temperával lehet szinezni is, vagy száradás után kifesteni.
3/4 A kérdező kommentje:
próbáltam , a só-liszt gyurmát is már,de kirepedt.meg berózsaszínesedett a hátulja,nem száradt ki rendesen...ezt ajánlották,jó is lenne,ha nem lenne ilyen kemény...
2010. febr. 23. 21:22
4/4 anonim válasza:
Vízzel lehet, de kevés kell belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!