Meg lehet valahogy puhítani? Mit tegyek?
Ez egy nagyon nagy marhaság, hogy büdös a nyúl!!!!!!! Nem tudom melyik idióta írta, de annak sem volt még sose nyula!!!!!
Amúgy meg szerintem is óvatosan az anyósokkal, én semmi rosszat nem tettem, de utál engem. Nekem az a tapasztalatom velük, hogy makacs idióták, aki azt hiszik, hogy csak az jó, amit ők mondanak. 22/L
A nyúl egyáltalán nem büdös. Csak ha nincs rendszeresen takarítva, illetve szobatisztaságra szoktatva.
Amúgy szerintem nyugodtan vedd meg neki, de csak ha TÉNYLEG nagyon akarja. Egy nyúl min 4, de átlagban 6 évet él. Ivartalanítva 8 évig. Tehát gondolj a jövőre is...
Ezt inkább a pszichológia rovatba kellett volna írni, de most már mindegy.
Hülye anyósra nincs ellenszer. Vedd meg a nyulat, és tartsd magadnál, esetleg néha vigyétek át hozzájuk, hogy anyós szokja, aztán hátha megszereti és beengedi a lakásba ketrecestül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!