Ilyen wc öblítőszelepet ki lehet házilag cserélni?
Ilyen wc öblítő szelepem van és ereszt, azaz nem lehet elzárni, mindenképpen folyik a víz valamennyire. Gondolom ki kellene cserélni, de ilyet még nem csináltam. Sima csapot fel-le szerelek, bekötök, abban nincs semmi bonyolult, de ilyesmivel még sosem volt dolgom.
Ciki, nem ciki, nekem annyi pénzem van, hogy 3-4 ezerért vegyek egy ilyen új szelepet, de a vízvezetek szerelő pár ezerért kiszáll, pár ezer a munkadíj, annyi meg nincs...
Zárd el a főcsapot és az említett csapot szereld le, szedd szét, tisztítsd ki mert a vízkő akadályozza a működését.
Szerintem sokkal egyszerűbb a csere, mint a bizonytalan javítás, bár az pénzbe kerül.
De nem kerül pénzbe, ha az összes csapot (víz, gáz) legalább havonta egyszet átmozgatod és azzal megakadályozod a vízkő lerakódását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!