Hitachi vagy Makita vagy Bosch akkumulátoros fúró-csavarozó?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 19:30
11/15 anonim válasza:
Nálam egy akku kibír 40-50 percet-aztán cserélem és töltöm. Gipszkartonos vagyok, ahol naponta 1000 csavart is becsavarok vele. A márka neve: SKILL. Megvan 4 éve és még mindig megy.
12/15 kaposati válasza:
Ha elolvastad az előző kommenteket akkor pontosítanék. Ha akkus gépről van szó, akkor egyértelműen csak a Bosch jöhet szóba, hiszen ő fejleszt ebben a szegmensben a legtöbbet. A Skill is Bocsh termék és hozzátenném, hogy nem egy professzionális és ipari minőség, de könnyű munkára tökéletes. Hogy a Bocsh is Kínában készül... és Miskolcon mit gyártanak? Ha egyszer valaki egy barkács áruházba téved nézze meg a Bosch kézi szerszámok eredetét. Meg fog lepődni, amikor a ,,Made in Hungary" felirattal olvassa majd.
13/15 anonim válasza:
annyiban igaza van annak a válaszolónak, hogy én is láttam már újabban ,,Made in China" feliratú Bosch gépet. De természetesen ,,Made in Hungary"-t is.
Kolléganőm férje egyébként pont a Bosch gyárban dolgozik. Sokszor panaszkodik, hogy ott is kezdenek inkább leépíteni és Kínába kivinni a gyártást. Szóval lehet nem sokáig lesz ,,Made in Hungary"-s Bosch, de inkább ne legyen igazam!
14/15 anonim válasza:
Egyértelműen Bosch akkus gépet vennék. Régeben makita akkus gépeim voltak. Volt akkus fúró csavarozóm 18 voltos 2 db és 1db makita akkus fúrókalapács, szintén 18v-os, de az akkumlátorok elég hamar tönkre mentek. Kb 2 év. Azóta csak Boschokat használok (1 éve) teljesen korrekt.
15/15 anonim válasza:
A Hilti és a Metabo veri ezt a mezőnyt. Ugyanazon technológiájú, azonos feszültségű, és akkukapacitás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!